Nyheder

16. januar 2020

Ny teknologi til tidsberegninger

Beregninger med datoer og tidsintervaller kan være en kompleks og bøvlet affære. Da både vores nuværende og planlagte ydelser er afhængig af en pålidelig og præcis håndtering af datoer og tid, har vi opgraderet vores system med en professionel anerkendt teknologi. Dette gør det nemmere for os at udvikle og vedligeholde ydelser, og I som brugere kan være trygge ved, at vi prioriterer kvalitet.

2. december 2019

Nye kurser

Vi har lagt 130 nye kurser ind i vores kursuskatalog, som nu er fuldt opdateret med Dansk Psykolog Forenings kursuskalender for 2020 og 2021. 53 af kurserne er endnu ikke afholdt, så skynd dig ind og se, om der er et kursus, der har din interesse. Resten af kurserne har vi lagt i kursuskataloget, så du kan tilknytte dem til din profil, hvor de eksempelvis kan bruges i værktøjet til specialistuddannelse. Se vores kursuskatalog [her].

4. november 2019

Foredrag på Aarhus Universitet

Den 4. november 2019 besøgte Kenneth Aarhus universitet og holdte et foredrag om autorisation af psykologer. Der var et flot fremmøde, og Kenneth blev næsten presset på tiden på grund af de mange gode og relevante spørgsmål til autorisationsprocessen. Tak til alle der deltog i foredraget.

26. oktober 2019

Administrer dine abonnementer

Det skal være nemt og overskueligt for jer at holde styr på, hvilke ydelser I har abonnement på hos Psykologistik. Derfor har vi oprettet en ny side kaldet "Dine abonnementer", du kan finde under [Min profil]. På "Dine abonnementer" finder du en liste over de abonnementer, du har købt, deres pris, deres status (aktiv, opsagt) og hvornår en eventuel næste betaling finder sted. Alle vores abonnementer er uden binding, og du kan nemt opsige dem direkte fra [Dine abonnementer].

4. oktober 2019

Hver ydelse får deres egen side

Psykologistik er nu blevet af sådan en størrelse, at der ikke længere er plads til at beskrive alle vores ydelser på forsiden. Derfor har vi givet hver af vores ydelser deres egen side, hvor du kan læse mere om ydelsen, se billeder og eventuelt se en video. Det er også på de specifikke sider for hver ydelse, at du kan købe et abonnement på ydelsen. Se de nye sider her:

21. august 2019

Nyt layout på forsiden

Vi har givet forsiden et nyt layout og opdateret teksten. Som det fremgår af denne blog, er Psykologistik inde i en rivende udvikling, og det skal selvfølgelig afspejles på forsiden. Hvad Psykologistik er for en platform, hvad vi tilbyder og hvordan du kommer i gang står nu endnu tydeligere på [forsiden].

9. august 2019

Betaling for centrale ydelser

Psykologistik startede som et hobbyprojekt drevet at vores passion for psykologi og IT. I løbet af de 4½ år Psykologistik har eksisteret, er vores ambitioner for siden vokset i takt med antallet af brugere og henvendelser om ekstra funktionalitet. Vi har derfor nu besluttet at gå helhjertet ind i Psykologistik. Grundet hjemmesidens størrelse og vores tidsforbrug på den, vil der derfor fremover være en mindre månedlig betaling for de centrale ydelser, da vi ønsker at holde siden fri for reklamer og andre kommercielle interesser. De første to måneder er selvfølgelig gratis for jer. Vi bruger [Stripe] som vores betalingsplatform.

3. juli 2019

Hurtigere oprettelse af brugere

Da Psykologistik i 2015 startede var det en simpel hjemmeside med det formål at gøre det nemmere og mere overskueligt at blive autoriseret som psykolog. Når en ny bruger oprettede sig, skulle vedkommende indtaste en række oplysninger, der gjorde det nemme at bruge Psykologistik. I dag tilbyder Psykologistik meget andet end vores værktøj til autorisation, og det er derfor ikke sikkert, at vi skal bruge alle informationerne fra oprettelsesformularen. Derfor har vi gjort langt nemmere og hurtigere at oprette sig som bruger: indtast blot brugernavn, email og password, så er du i gang.

7. maj 2019

Foredrag på Syddansk Universitet

Den 7. maj 2019 besøgte Kenneth Syddansk Universitet og holdte et foredrag om autorisation af psykologer. De studerende var glade for informationen om autorisationsprocessen, og de havde mange gode og relevante spørgsmål. Med den positive feedback bliver det bestemt ikke sidste gang, at Kenneth vil holde foredrag om autorisation af psykologer. Tak til alle som deltog i foredraget.

6. marts 2019

Ny robotkontrol

Vi modtager en del mails fra jer brugere med spørgsmål og feedback, og det er vi rigtig glade for. Bliv endelig ved med det. Desværre modtager vi også mange ”falske” mails fra såkaldte robotter på internettet. Disse robotter sender et hav af mails med marketingindhold, og det er meget træls. Derfor har vi nu indført den mest anvendte robotkontrol på internettet. Læs mere om den [her].

11. februar 2019

Opret dine egne kurser i værktøjet til specialistuddannelsen

Vores værktøj til administration af specialistuddannelsen er nu blevet endnu bedre. Hidtil har du kunne fremsøger kurser på Psykologistik og registrere dem som gennemført, så vores værktøj medregner dem i overblikket over din specialistuddannelse. Dette kan du stadigvæk gøre. Men som flere af jer har spurgt om: hvad gør vi, hvis kurset ikke er i jeres database og derfor ikke kan fremsøges? Derfor har vi nu gjort det muligt for jer at oprette jeres egne kurser, hvis de ikke eksisterer på Psykologistik. Dette gøres på den nye side "Tilknyt kursus til specialistuddannelse" De kurser, I selv opretter, kan selvfølgelig kun ses af jer. Besøg den nye side til oprettelse af jeres egne kurser: [Tilknyt kursus til specialistuddannelse].

8. november 2018

Optimal visning på mobil og tablets

Vi har haft fat i hele Psykologistik og optimeret platformen til visning på mobil og tablets, da mange af jer tilgår platformen derfra. Skulle I mod forventning opleve steder, hvor Psykologistik stadig ikke vises optimalt på mobil og tablets, så tøv ikke med at gøre os opmærksom på det igennem vores [support].

16. oktober 2018

Nyt layout af supervisorprofiler

I har taget godt imod vores supervisorprofiler, og I er også kommet med nogle super forslag til forbedringer, som vi selvfølgelig har taget til os. Derfor har vores supervisorprofiler fået et nyt mere intuitivt layout, og vi har indført keywords på profilerne, som det også ses ved kursusbeskrivelser. Dette gør profilerne mere søgbare og nemmere at gennemlæse. Tak for feedbacken. Besøg [Opret supervisorprofil] eller [Søg supervisor].

27. september 2018

Ny ydelse: Supervisorprofiler

Supervision er en vigtig del af psykologers efteruddannelse, og vi vil gerne være med til at gøre det nemmere at finde en supervisor. Samtidig vil vi gerne hjælpe supervisorer med at gøre opmærksom på deres supervisionsydelse. Derfor er vi stolte af at præsentere en ny ydelse på Psykologistik: Supervisorprofiler. Profilerne gør det muligt for supervisorer at oprette en supervisorprofil, hvor de på en professionel måde kan beskrive den supervisionsydelse, de tilbyder. Psykologer, der leder efter en supervisor, kan dernæst søge i supervisorprofilerne efter præcis den supervisor, de ønsker. Besøg [Opret supervisorprofil] eller [Søg supervisor].

14. maj 2018

Du kan nu modtage beskeder fra os

[Min side] kan du nu modtage beskeder fra os. Dette kan eksempelvis være status på Psykologistiks drift, godkendelser af dine oprettede kurser eller anden vigtig information. Med ”Beskeder” undgår du at gå glip af vigtig information.

28. april 2018

Ny side specifikt til dig

Vi har oprettet en ny side kaldet ”Min side”. Denne side vil fremover være siden, du lander på, når du logger ind. Siden indeholder information specifikt til dig. I første omgang vil "Min side" gøre dig opmræksom på de nyeste kurser på Psykologistik, men indholdet vil løbende blive udvidet i takt med, at Psykologistik vokser. Besøg [Min side].

21. marts 2018

Find kurser på Psykologistik

Du kan nu søge efter kurser hos Psykologistik. Kurserne er grundigt beskrevet, så du kan få en god forståelse af kurset, før du tilmelder dig. Vi gør brug af keywords i kursusbeskrivelserne, så det er nemt og hurtigt at finde kurser, der er interessante for dig. Besøg [Søg kurser].

3. februar 2018

Ny ydelse: Værktøj til specialistuddannelsen

Vi har glædet os meget til at lancere vores nyeste ydelse: værktøj til administration af specialistuddannelsen for psykologer. Med dette værktøj kan nemt for overblik over kursuskravene til de forskelle specialistuddannelser, og ved at registrere dine gennemførte kurser, kan du hurtigt få overblik over, hvor langt du er i din specialistuddannelse – og hvad du mangler. Læse mere på [Værktøj til specialistuddannelse].